自分自在。

決まりきったレシピはありません。
店づくりの方程式はありません。
どんなに店舗数を広げても、
その名が知れ渡っても、
形のない答えを探り続けたい。
雲を掴むようなことでも、そこに人々を喜ばせるワクワクがあると信じています。
私たちが2013年から培ってきた技術、人の輪、想いは、あなたにつなぐ財産です。
Bread Sandを、
あなた色に塗りかえてください。

There is no set recipe.
There is no formula for creating a store.
No matter how many stores we open, no matter how well-known our name is,
I want to keep searching for answers that have no form.
I believe that there is an excitement that makes people happy, even if it seems to catch the clouds.
The technology, human circles, and thoughts that we have cultivated since 2013 are assets that connect you.
Please repaint Bread Sand in your color.

  • 岸本 拓也

    代表取締役 プロデューサー

    TAKUYA KISHIMOTO

    CEO/Bakery Producer

    ENIKKI

    「人を笑顔にしたい」そんな情熱で美味しいパンを焼き上げるベーカリープロデューサー。関西外国語大学卒業後、横浜ベイシェラトンに入社。広報・ブランディング・マーケティングなどを担当。20代後半、ベーカリー開業に伴い退社し、有限会社わらうかど設立。2006年、横浜・大倉山にて「TOTSZEN BAKER’S KITCHEN(トツゼンベーカーズキッチン)」を開業。

    独自のベーカリーマインドで、その街や人の営みにリンクする普遍で異端なクリエイター。 人を笑顔にすることに、この上ない悦びを感じるベーカリープロデューサー。人から受け取った温もりと旨味でパンを焼き、最後はフレッシュな岸本スパイスを一振り。
    シティからタウンへ。国内外に進行中も含め400店舗以上を手がける。今日も惜しみない愛情で、パンと笑顔を産み出す独創的クリエイター。

    ◎著書
    ・「ゼロから始める 個性派ベーカリー」(グラフィック社)
    ※アマゾン外食部門1位を獲得
    ・「考えた人すごいわを考えたすごい人」(CCCメディアハウス)

    A bakery producer driven by the passion to bring smiles to people through delicious bread. After graduating from Kansai Gaidai University, I joined Yokohama Bay Sheraton, where I handled responsibilities in public relations, branding, and marketing. In my late twenties, I left the company to pursue my dream of opening a bakery and founded the limited company "Waraukado" . In 2006, I launched "TOTSZEN BAKER’S KITCHEN" in Yokohama's Okurayama.

    With a unique bakery mindset, I am a creator who connects with the essence of the city and its people, offering universal and unconventional creations. Finding unparalleled joy in making people smile, I traverse the city on my bicycle, revel in conversations and drinks at local haunts, and bake bread infused with the warmth and richness received from these experiences. Finishing with a sprinkle of fresh Kishimoto spices.

    From city to town, I handle over 400 stores, both domestically and internationally. With unwavering affection, I continue to be a pioneering creator, producing bread and smiles with boundless creativity and love every day.

    ◎Published Works
    "Starting from Zero Unique Bakeries" (Graphic Sha)
    *Achieved 1st place in the Amazon Dining Category
    "Remarkable Thinkers: Those Who Conceived Extraordinary Ideas" (CCC Media House) ENIKKI

  • 稲垣 智子(岸本 智子)

    専務
    一般社団法人 日本パンコーディネーター協会 代表

    TOMOKO INAGAKI

    Managing Director/JPCA CEO

    16歳から書きためていたノート80冊分のパンのスケッチとベーカリーレポートをもとに、大学時代に日本のパン食文化についての論文を執筆。
    同年、テレビ東京 テレビチャンピオン「パン通選手権」(2000年)にて準優勝を果たす。
    その後、ベーカリー勤務、スターバックスコーヒージャパン株式会社でのフード商品開発を経て、2007年に一般社団法人 日本パンコーディネーター協会設立。

    ラジオやテレビへのメディア出演、企業講演やセミナーは国内外で100以上の実績があり、パンの食べ方や楽しみ方を広く提案している。

    ◎著書
    ・「毎日食べたいごちそうパン料理」(河出書房新社)
    ・「知識ゼロからのパン入門」(幻冬舎)
    ※韓国語版・台湾語版・中国簡体語版も現地にて販売中。
    ・「食べるプロが考えたパン屋さんのためのアイデアサンドイッチ」(JPCA)

    Based on the 80 notebooks of bread sketches and bakery reports she had been writing since the age of 16, she wrote a thesis on Japan's bread-eating culture during her university years.

    In the same year, she was runner-up in TV Tokyo's TV Champion "Bread Connoisseur Championship" (2000).

    After working in a bakery and developing food products for Starbucks Coffee Japan K.K., she established the Japan Bread Coordinators Association in 2007.

    She has made media appearances on radio and television, and has given more than 100 corporate lectures and seminars in Japan and abroad, proposing a wide range of ways to eat and enjoy bread.

    ◎Published Works
    "Delicious Bread Dishes You Want to Eat Every Day" (Kawade Shobo Shinsha).
    "Introduction to Bread from Zero Knowledge" (Gentosha)
    *Also available in Korean, Taiwanese, and Simplified Chinese versions.
    "Idea Sandwiches for Bread Shops Designed by Food Professionals" (JPCA).

私たちはベーカリーに特化したコンサルティング業務を主体としています。

※下記業務内容は一部です。お客様のご相談内容に応じてカスタマイズできます。

●新規開店プロデュース

・ベーカリーコンセプトの企画立案

・初期費用及び収支シミュレーションの作成

・物件選定のアドバイス

・商圏調査の実施

・融資申請のサポート

・厨房機材の選定および平⾯レイアウトの監修

・厨房備品や販売什器類の選定・アドバイス

・商品レシピの提供

・食材問屋の選定やご紹介

・製造⼯程表の作成

・シフトシュミレーションの作成

・製パン技術指導

・製パン知識の座学指導

・販売接客指導・マニュアル提供

・売り場VMDの提案・指導

・プレスリリースの作成・配信

●既存店のリニューアル

・課題抽出

・売上・収支分析による改善案の立案・実施

・製パン技術指導

・新商品レシピの提供及び既存レシピの改訂・見直し

・シフト改善・人件費管理の指導

・年間販売促進策の指導

etc...

●ブランディング・デザイン

・業態変更やリニューアルに伴うリブランディング業務

・店舗の内外装デザイン

・ネーミングやブランドロゴデザイン

・包装資材の企画・デザイン

・販売促進関連資材の企画・構成

・WEBサイト制作

・プロモーション動画撮影・編集

We are primarily a consulting practice specializing in bakeries.

●Producing new shop openings

・Planning of the bakery concept

・Preparation of initial cost and income/expense simulations

・Advice on property selection

・Conducting trade area surveys

・Support for loan applications

・Selection of kitchen equipment and supervision of the flat-surface layout

・Selection and advice on kitchen equipment and sales fixtures

・Providing product recipes

・Selection and introduction of foodstuff wholesalers

・Preparation of production itineraries

・Preparation of shift simulations

・Bread-making technique instruction

・Bread-making knowledge classroom training

・Sales and customer service guidance and provision of manuals

・Propose and provide guidance on sales floor VMD

・Prepare and distribute press releases

●Renewal of existing shops

・Identification of issues

・Development and implementation of improvement plans

based on sales and income/expenditure analysis

・Bread-making technique guidance

・Providing new product recipes and revising/revising existing recipes

・Guidance on shift improvement and labour cost management

・Guidance on annual sales promotion measures

etc...

●Branding and design

・Rebranding work following business category changes and renewals

・Interior and exterior shop design

・Naming and brand logo design

・Planning and design of packaging materials

・Planning and composition of sales promotion materials

・Website production

・Promotional video filming and editing

Campany

   ブレッドサンド株式会社
   ・JAPAN
〒227-0062 神奈川県横浜市青葉区青葉台2-10-20 第2志田ビル2F(google map)
TEL:045-507-5437 / FAX:045-507-5438

・Bangkok
บริษัท เบรด แซนด์ แบงคอค จำกัด
เลขที่160/169อาคาร ไอทีเอฟ
สีลมพาลส ,
ถนนสิลม,แขวงสุริยวงศ์ ,เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร .(google map)
・青葉台製パン研修所
〒227-0045 神奈川県横浜市青葉区若草台10-1(google map)
代表者 代表取締役 岸本拓也
設立 2013年8月1日 
(「小さなパン屋ネットワーク」より組織変更)
事業内容 ベーカリー開業プロデュース
(業態開発/製パン技術指導/販売・販促指導/デザインサポート)
ベーカリーに特化したデザイン提案
ベーカリーコンサルティング
パンに関わるマーケティングリサーチ
製パン・製菓商品の商品企画開発
製パン・製菓商品の製造・卸
パンを通じたイベントの企画運営
企業理念 パンを通じて 日本全国およびアジアの食文化を豊かに
Bread Sand Inc.

Japan
Dai2sida Bld. 2F, 2-10-20, Aobadai, Aoba-Ku, Yokohama-Shi, Kanagawa-Ken, Japan, 227-0062 (google map)
TEL: +81 45-507-5437 / FAX: +81 45-507-5438

Bangkok
Bread Sand Bangkok Co., Ltd.
160 Soi Naradhiwas Rajanagarindra 1, Suriya Wong, Bang Rak, Bangkok 10500 (google map)
Aobadai Bakery Training Institute
10-1 Wakakusadai, Aoba Ward, Yokohama City, Kanagawa Prefecture 227-0045 (google map)
Representative Representative Director Takuya Kishimoto
Established August 1, 2013 (Organizational change from "Small Bakery Network")

Business content_
Bakery opening produce
(Business format development/technical guidance on bread making/sales/sales promotion guidance/design support)
Design proposals specialized for bakeries
bakery consulting
Marketing research related to bread
Product planning and development of bread and confectionery products
Manufacture and wholesale of bread and confectionery products
Planning and operation of events through bread
Corporate Philosophy
Enriching the food culture of Japan and Asia through bread