BAKERY are you happy?
EventsBAKERY are you happy?
日本/神奈川県/横浜市
Japan / Kanagawa / Yokohama City
発酵と熟成の旨味、小麦の味わい。
2023年1月28日(土)・29日(日)、2日間限定ベーカリーを弊社工房にてオープンしました。
青葉区の皆さんに手間暇かけたパンの美味しさ、感動をお届けするために、
「アル・ケッチァーノ」奥田シェフのブーランジェリーでシェフを務めた大岡俊志氏をお招き。
ハード系のパンを中心としたラインナップで本格派のパンをお楽しみいただきました。
The umami of fermentation and aging, along with the flavor of wheat.
On January 28th (Saturday) and 29th (Sunday), 2023, we opened a limited-time bakery for two days at our workshop.
In order to deliver the deliciousness and excitement of meticulously crafted bread to everyone in Aoba Ward, we invited Chef Shunshi Oooka, who served as the chef at Al che-cciano under Chef Masayuki Okuda.
The lineup featured authentic bread, with a focus on hard-crust varieties, allowing you to enjoy genuine artisanal bread.
大岡俊志シェフ
液状自家発酵種「ルヴァンリキッド」、つや姫の米糀で起した「酒種」、
ライサワー種「ザワータイク」、「レーズン酵母」など、1から酵母を起こし、
自家培養生地によって数種類の種をブレンドして使い分けるというこだわりを貫く、パンに命をかける男。
Chef Shunshi Oooka
This man is a bread enthusiast who passionately dedicates himself to the art of baking.
He insists on cultivating yeast from scratch, including liquid sourdough starter "Levain Liquid,"
sake lees starter raised with Tsuyahime rice koji, rye sourdough starter "Sour Tyke", "Raisin Yeast" and more.
He maintains his commitment to blending and using several types of starters, each cultivated in-house, to bring distinct flavors to his bread.
Store Info
神奈川県横浜市青葉区若草台10-1
営業時間 不定期
10-1 Wakakusadai, Aoba-ku, Yokohama, Kanagawa, Japan
Business hours: Irregular