ゑびすうどん
BrandingEBISU UDON
日本/三重県/四日市市
Japan / Mie / Yokkaichi City
豊かな高齢化社会の実現のために。
ゑびすうどんは「はやい・やすい・うまい・しあわせ」をモットーに、
北海道産の小麦と三重県いなべ市藤原町にある水源地湧水のやさしい軟水を使用した
こだわりのうどんを提供いたします。
自慢のトッピングの数々ともに、ささっと、すすっと、胃袋を満たしにお越しくださいませ。
ご満足いただける逸品をご用意してお待ちしております。
For the realization of an affluent aging society.
Ebisu Udon is committed to providing udon that is 'fast, affordable, delicious, and brings happiness' as our motto.
We use carefully selected ingredients, including wheat from Hokkaido and soft water from a natural spring in Fujimachi, Inabe City, Mie Prefecture.
Along with our proud assortment of toppings, we invite you to come and quickly fill your stomach with satisfaction. We look forward to serving you a delightful culinary experience.
ゑびすうどんを運営する今野商事株式会社は「心温まる交流の場を創造する」企業。
三重県北勢エリアは食材の宝庫であり、素材が命の和食にとっては良い地域だが、
和食文化が浸透していない地域であることもまた事実である四日市。
「四日市の朝を和食で元気にしたい」
和食文化を守る料理人「今野克俊」社長の想いが詰まった「うどん」という新たな業態で、
地域の交流の場を創り上げます。
Konnoshouji Co., Ltd., the company operating Ebisu Udon, is a business dedicated to "creating heartwarming meeting places."
The northern part of Mie Prefecture is a treasure trove of ingredients, and while it is a region rich in materials for traditional Japanese cuisine, Yokkaichi, in reality, is an area where Japanese cuisine culture has not fully permeated.
"We want to energize Yokkaichi's mornings with Japanese cuisine."
With the new business model of "udon," embodying the vision of President Katsutoshi Imano, a chef dedicated to preserving Japanese culinary culture, we aim to establish a space for community interaction.
Store Info
三重県四日市市諏訪栄町10-5 ランドマークアーバンビル1F
営業時間 7:00-20:00
定休日 水曜日・日曜日(不定休日あり)
1F, Landmark Urban Building, 10-5 Suwaei-cho, Yokkaichi City, Mie, Japan
Business hours: AM7:00-PM8:00
Closed on Wednesday and Sunday (with occasional irregular closing days)